Trükkök, amelyek megkönnyítik az életedet az Iphone használatával

Az iPhone annyira népszerű eszköz, és nincs elég ok arra, hogy miért marad annyira népszerű. Az iPhone és az alkalmazások jellemzői, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tökéletes választássá váljanak a többfunkciós készülék számára. A következő tippek megmutatják, hogy többet kapsz az iPhone-ról.

Győződjön meg róla, hogy frissíti a telefonját, ha új frissítések válnak elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb szoftvert kapja, és a telefonon elérhető frissítések mindig megfelelően működnek.

Mentse el az akkumulátor energiáját az iPhone fényerejének csökkentésével. A fényerő szintjének megváltoztatásához menjen az iPhone beállításainak részéhez.

Képeket készíthet a fejhallgató kábellel, hogy pillanatfelvételt készítsen. Tartsa nyomva a fejhallgató kábelének gombját, miközben a kézben marad. Ez segít biztosítani, hogy ne rázza meg a telefont, és csökkenti az elmosódott kép esélyeit.

Nem kell hozzáadnia a ".com" -et a webcímekhez az iPhone-on.

A Siri most lehetővé teszi, hogy emlékeztetőket állítson be az Ön tartózkodási helyének megfelelően. Nem kell elmondania Sirinek, hogy emlékeztesse Önt, hogy tegyen valamit egy adott időpontban. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. A telefon ekkor észleli, amikor otthon vagy, és emlékezteti Önt a feladatára. Könnyen beállíthat emlékeztetőt, ha nem biztos abban, hogy mikor lesz otthon.

Az iPhone nagyon népszerűvé teszi, hogy miért használható sokféle módon. A sokféle testreszabás és lehetőség a végtelen. Időbe telik, hogy megértsük és teljes mértékben kihasználjuk az összes funkciót. Míg előfordulhat, hogy az iPhone által kínált összes dolgot nem élvezheti, ezek a tippek segítenek megtanulni, hogy mit lehet használni.