Néhány ötlet az téli gumi rögzítése során

A jármű javítása lehet az egyik legrosszabb élmény. Nemcsak a javítási költségekre kell pénzt költeniük, hanem a túl sok autótechnikával kell foglalkozniuk, és örökre megtenniük kell a javításokat. Az alábbi cikk tippeket tartalmaz, amelyek megkönnyítik a téli gumi javítását.

Ügyeljen arra, hogy olvassa el a használati útmutatót, hogy megtudja, milyen típusú folyadékok (olaj, fékfolyadék, sebességváltó folyadék, kormányfolyadék) az autónak szüksége van, és megtudhatja, hogyan ellenőrizheti és felülmúlhatja ezeket. Vészhelyzet esetén tartson néhány palackot minden folyadékból az autó csomagtartójában.

Kérdezze meg a barátait és a családját, hogy tanácsot adjon egy megbízható mesterséges testboltban. Nagyon nehéz megtalálni egy olyan boltot, amely nem ropog ki, vagy rossz minőségű munkát végez. A tanácsadás kérése sok pénzt és időt takaríthat meg önmagától.

Ha észrevette, hogy a szélvédő törlők nem távolítják el az összes vizet a szélvédőtől, amikor eső, szükség lehet a pengék cseréjére. Ez egy egyszerű megoldás, amit bárki megtehet. Mérje meg a pengéket, és vásároljon újakat egy automata készletből. Távolítsuk el a régieket és kattintsunk az új helyekre.

Próbáljon meg találni egy téli gumi javítóműhelyet, amely az Ön lakóhelye vagy munkája közelében található. Ez nem úgy tűnik, mint egy nagy üzlet, de nem akarja, hogy nehezen jusson oda, amikor itt az ideje, hogy kijavítson, és vegye fel a járművet a javítás után.

Ismerje meg, hogyan végezheti el a gépkocsi alapvető karbantartását. Nagyon könnyű dallamozni vagy megváltoztatni az olajat, így valójában nincs ok arra, hogy autóját egy téli gumi javítóműhelybe hozza, hogy ezeket a dolgokat megtehesse. Ehelyett csak nézze meg az oktatóanyagokat az interneten, hogy megtudja, mit kell tennie saját magának.

A faszén-tartály cseréje nagyon költséges, de ezt a részt könnyen kicserélheti. Vegye le a tüzelőanyag-tartály alatt található kereket, és húzza ki a régi tartályhoz csatlakoztatott vákuumvezetékeket. A résznek ezután azonnal el kell jönnie. Szerelje be az újat, és nagyon óvatosan csatlakoztassa a vezetékeket, mielőtt újra felszerelné a kereket.

Hacsak nem szükséges az autó garancia, ne érezzen kötelességet a javítóműhely használatára a kereskedésben. Sok jó hírű, független téli gumi javítóműhely van, és gyakran olcsóbbak. Kérdezze meg barátait és családtagjait, ha nem biztos benne, hogy melyik üzletei megbízhatóak.

Ne hagyja figyelmen kívül a szokatlan zajokat, amiket a vezetés közben hall. A szegélyeket, a sikoltozókat, a kattintásokat és a pingeket általában laza részek okozzák. Vigye autóját egy megbízható szerelőre, és írja le a lehető legjobban a zajt. A szerelő valószínűleg helyettesíti vagy módosítja a zajt okozó részeket.

Tartsd figyelemmel az átvitelt. Ha rosszul működik, az lehet a tényleges alkatrész, a csatlakoztatott szűrő vagy a leválasztott tömlő. Győződjön meg róla, hogy a mechanikus először megvizsgálja az egyszerű dolgokat, mivel az átvitel javítása drága lehet. A gyakori gondok, amelyekkel figyelni kell, nincs válasz vagy késleltetett válasz, amikor a sebességváltók közötti váltás semleges, vagy fordított, kemény vagy hirtelen eltolódás történik, a gyorsítás során nem fordul elő a váltás és a csúszás.

Sokan rossz tapasztalatokkal rendelkeztek a téli gumi javításokkal, de nem kell egyikük. A téli gumi javítással kapcsolatos összes veszély és buktatás megszűnik, ha a cikk tippjeit használja. Ismét képes leszel vezetni a gépkocsit, és nem kell bajba menni, hogy megtegye.