Gondolja, hogy az iPhone csak egy telefon? Gondolkozz újra!

Az iphone egy nagyszerű befektetés, ha folyamatosan úton van, de nehéz lehet kitalálni, hogyan lehet a lehető legnagyobb mértékben használni. Ha úgy találja, hogy úgy érzi, úgy érzi, olvassa el az alábbi cikket, mivel megadja a szükséges tippeket.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az iPhone készülékéről, használja azt tárolóeszközként. Az iPhone segítségével mindenféle fájlt tárolhat könnyen elérhető szoftver segítségével. A nyilvánvaló zenei fájlok mellett tárolhat képeket, dokumentumokat és így tovább. Ennek a legjobb előnye az, hogy mindig elérheti ezeket a fájlokat, bárhová is megy.

Ha az Autocorrect azt akarja, hogy válasszon egy bizonyos szót, és nem akarja ezt a szót választani, akkor nem kell a kis X-re kattintania. Bárhol máshol is megérintheti a képernyőt, és a kis javaslat el fog tűnni! Ez sokkal gyorsabb lehet, mint az X-re való kattintás

Ha a Safari használatával böngészhet az interneten az iPhone-on, próbálja meg ezt a trükköt egy új URL-beíráshoz. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com" -t, megtarthatja a ".com" gombot. Ahogy lenyomva tartja a gombot, a leggyakoribb webbővítmények, például .org, .net és .edu között fognak lapozni.

Töltse le és jelentkezzen be az iPhone keresése alkalmazással. Ez a felbecsülhetetlen alkalmazás segíthet megtalálni iPhone készülékét abban az esetben, ha elveszett vagy ellopják. Ez az alkalmazás nem csak lehetővé teszi, hogy megjelenítsen egy üzenetet a képernyőn, vagy hogy a telefon extra hangot adjon, de lehetővé teszi az adatok törlését vagy a távoli helyről történő telefonzárolását.

Fagyott az iPhone? Tartsa lenyomva a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre. Várjon, amíg megadja a lehetőséget, hogy leállítsa azt. A telefon kikapcsolásához húzza át a képernyőt. Miután kikapcsolta, kapcsolja vissza. Ez visszaállítja a telefont, és általában rögzíti a fagyasztással kapcsolatos esetleges problémákat.

Ha Safari-t használ az iPhone-on, egy egyszerű érintés telefonhívást kezdeményezhet. Szükség lehet például egy száraz tisztítószerre, így elkezdi keresni az internetet az Ön közelében található helyszínen. Ez azonnal átadja Önt a telefonra, ahol a hívás megtörténik. Csak nyomja meg a számot; akkor csatlakozik a hívni kívánt helyre.

Az iPhone tulajdonosai széles körben használják a Safari és az e-mail alkalmazásokat, de sokan nem tudják, hogyan lehet ezeket az alkalmazásokat menteni. Érintse meg a képet három másodpercig, és lehetőséget ad arra, hogy mentse. Néhány másodperc múlva egy felugró ablak megadja a kép mentését a telefonra.

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, valószínűleg rájött, hogy a telefon még jobb, mint gondolta. Most csak megteszi az iphone-ról megtanult információkat, hogy az iphone könnyebbé teheti az elfoglalt életét, mint amit korábban elképzeltél.

Gázszerelő, fűtésszerelő, vízszerelő, Bespoke, Duguláselhárítás Budapest, Tégla

gázszerelő, vízvezeték szerelő vízszerelő Budapest fűtésszerelő gázvezeték kiépítés Bespoke vízszerelő, gázszerelő és fűtésszerelő Budapest vízszerelő Budapest, vízvezeték szerelő gázszerelő Budapest duguláselhárítás Budapest tégla Gázszerelő, fűtésszerelő, vízszerelő, Bespoke, Duguláselhárítás Budapest, tégla