Tippek, hogyan lehet több pénzt keresni a utólagos vízszigetelés és falszigetelésből

Saját utólagos vízszigetelés és falszigetelés-javítások sok előnnyel járhatnak. Pénzt takaríthat meg, ha nem kell felhívni a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelőt és fizetni a munkájáért. A készség érzését elsajátíthatja új készségek elsajátításával és a feladatok elvégzésével. Ebben a cikkben talál néhány ötletet, amelyek nagyon hasznosak lehetnek.

Forrasztás a biztonság szempontjából. Amikor rézcsövet forraszt, akkor a lángot a rézcsőre kell irányítani. A fáklya lángjának négy hüvelyk távolságra kell lennie a csövektől. A lángot közvetlenül arra a pontra kell irányítani, ahol a rézcsöveket le kell választani.

A utólagos vízszigetelés és falszigetelés-projekt megkezdése előtt húzza meg az összes könnyen megközelíthető csövet. Különösen akkor, ha a csövek számos hangos dörömbölést adnak, mivel ez egyértelmű jele annak, hogy a vonal mentén laza csövek vannak. Ez is jó ötlet abban az esetben, ha akadály van, így a felszabaduló túlnyomás nem szakítja meg a laza csövet.

Vigyázzon a folyékony eltömődés-tisztítószerek használatára. Ezek a folyadékok olyan vegyszereket tartalmazhatnak, amelyek rendkívül károsak a csöveire. Ehelyett használjon kígyót vagy dugattyút az esetleges eltömések eloszlatására. Ne felejtse el kipróbálni ezeket a dolgokat, mielőtt feladja és felhívja a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelőt, aki valószínűleg újra elvégzi ezeket a tetteket.

Télibiztosnak kell lennie a házában. A ház elhagyása előtt feltétlenül kapcsolja be a fő megszakítót vagy az elzáró szelepet. Mivel egy kis lyuk vagy túlzsúfolt víz gyorsan lefagyhat, és vezetékeket szakíthat és tágulhat, le kell engednie és ki kell nyitnia az összes kültéri és háztartási utólagos vízszigetelés és falszigeteléset.

Találjon egy jobb módszert a főzőolaj eldobására, ahelyett, hogy leeresztené azt a csatornába, ahol könnyen eltömheti a csöveit. Tartsa kéznél egy kávéfőzőt vagy más fémtartályt, amelybe főzés után zsírt tölthet. Helyezze a kannát a fagyasztóba, hogy megszilárduljon a zsír, és amikor megtelt, dobja ki a kukába.

Telepítse a szitafogókat vagy a lefolyó burkolatait minden mosogatójára és kádcsatornajára. A legtöbb otthoni utólagos vízszigetelés és falszigetelés-hívás eltömődött csövekről szól. Ezeket a törmelék, különösen a haj okozhatja, a csatornák lemosása. A csapda behelyezése azt jelenti, hogy megtisztíthatja a törmeléket, mielőtt a csövekbe kerülne.

Mossa meg a kezét, és győződjön meg arról, hogy nem hagyott-e szappant a csaptelep fogantyúin. Amit az emberek nem tudják, hogy a szappan hagyása ezekre a készülékekre korrózióhoz vezethet. Csak tegyen be két másodpercet a kézmosás után, hogy eltávolítsa a felesleges szappant a fogantyúkról.

Ha sok haj van a zuhany lefolyójában, győződjön meg róla, hogy van egy dugó, és helyezze be a csatornába. Ez megakadályozza, hogy a haj leereszkedjen a csatornába, és eltömítheti azt. Csak a dugó használata előtt győződjön meg arról, hogy eltávolította a már lefolyóba kerülő hajat.

Munka olyan utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelőkkel, amelyek átalánydíjat kínálnak. Ha egy utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelő órát tölt, akkor nincs ösztönzése arra, hogy a munkát gyorsan elvégezzék. Az emberi természet kissé lassabban halad, ha ez extra pénzt jelent a zsebünkben. Ha nem talál valakit, aki projektenként díjat számít fel, akkor ügyeljen arra, hogy éber legyen az óra és az ő munkájuk figyelésében.

Kétségtelen, hogy a utólagos vízszigetelés és falszigetelés-szerelvényen végzett általános karbantartási és javítási munkák közül sok olyan, amelyre Ön képes. Csak óvatos és módszertani megközelítést kell alkalmaznia. Ne siess semmit, és ne vállaljon esélyeket, és minden rendben lesz. És ha férj vagy, feleségével nagy pontozási pontokat szerezhet!