Összehasonlítjuk, hogy pénzt takaríthass meg az autó biztosításon

Mindenkinek kötelezőnek kell lennie gépjármű-biztosításnak, függetlenül a jövedelmüktől vagy az autójuktól. Ismerje meg biztosítási lehetőségeit az alábbi cikkben.

Pénzt takaríthat meg az autóbiztosításban, és nézze meg a vontatási lefedettség csökkenését. A vontatás költsége általában olcsóbb, mint az a költség, amelyet a lefedettség 3–5 éves időkereten belül növeli. Számos hitelkártya és telefonterv már közúti segítségnyújtást is kínál, ezért nincs rá szükség.

Online vásárlás! Annak érdekében, hogy biztosítsa az autóbiztosításra vonatkozó abszolút legjobb ajánlatot, végezze el a legtöbb kutatást vagy online kutatást - majd vásároljon online. A technológia lehetővé teszi a sok vállalat és funkció gyors összehasonlítását; nagyban leegyszerűsíti a megfelelő vállalatot a megfelelő arányokkal és a megfelelő lefedettséggel, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és költségvetésének.

Ha valóban nem használja az autót sokkal többet, mint a gyerekek átutazását a buszmegállóhoz és / vagy a boltba és a boltba, kérje meg a biztosítóját, hogy kedvezményt kapjon a csökkentett kilométerért. A legtöbb biztosító társaság évente átlagosan 12 000 mérföldre alapozza árajánlatát. Ha a kilométered a fele, és megtarthatod a jó nyilvántartást, ami azt mutatja, hogy ez így van, akkor alacsonyabb arányban kell részesülned.

A biztosítótársaságok a havi kifizetéseit részben a járművezetőként felmerülő kockázat alapján állapítják meg. A kockázati tényező csökkentése érdekében győződjön meg róla, hogy autója vagy teherautója egy garázsban van parkolva. Nemcsak a garázsban tartása segít megakadályozni a lopást, hanem segít megelőzni az időjárási károkat és egyéb károkat is.

Fontolja meg az online biztosítási kötvények online vásárlását. Sok vállalat kedvezményt kínál az online vásárlásokhoz. A vállalatok ezt azért teszik, mert kevesebbet fizet nekik, ha az automatizált rendszert használja a házirend megkezdéséhez. A legtöbb esetben öt-10 százalékos csökkenést fog látni a házirendre vonatkozó árajánlatban.

Ha Ön egy magas vezető arányú vezető, akkor adjon hozzá egy felelős régebbi vezetőt a házirendjéhez, hogy segítsen csökkenteni. A biztosítótársaságok megnézik a vezetők életkorát, valamint vezetési nyilvántartásaikat, így a harminc éves kor felett valaki, aki tiszta felvételt készít, gyorsan elveszi a díjakat.

Kizárólag a javító vállalatoknak minőségi járműveket használjanak. Néhány javítóműhely megpróbálja feltölteni a biztosítót a magas árú alkatrészekért, miközben valóban alacsonyabb minőségű termékeket biztosít. Ellenőrizze, hogy a legmagasabb minőségű alkatrészeket szerzi-e be a gépkocsival, mert ezt a biztosítót fizetik meg.

Mivel annyi különböző gépkocsi van, mint a különböző típusú járművezetők, sok különböző típusú biztosítás is létezik. A fentebb tanultak használatával dolgozhatsz, hogy összekeveredjék és egyezzék meg az utat egy szilárd személyes politikához, amely segít megtakarítani néhány nagy pénzt.