Tudja, hogy a pénz a cikk marketingben rejlik

 

Nem számít, mennyit gondol, vagy tud a cikkmarketingről, mindig van valami, amit figyelmen kívül hagy. Még ha ez csak egy apró információ is, negatív hatást gyakorolhat a forgalmára. Szívlelje meg ezeket a tanácsokat.

 

Ha a mikroblog oldalakat fogja használni vállalkozása népszerűsítésére, győződjön meg róla, hogy érti a funkciójukat, mielőtt elkezdi a posztolást. Ha nem tartja be a formátum etikettjét és használatát, akkor többet árthat, mint használhat vállalkozásának hírnevének és online jelenlétének.

 

Hagyja, hogy az olvasók hozzászóljanak, vagy kérje meg őket, hogy küldjenek Önnek visszajelzést. Az emberek szeretik, ha beleszólhatnak bárminek a javításába, amivel kapcsolatba kerülnek. Ez nagyszerű információkkal fogja ellátni Önt. Az olvasók szeretik megosztani, ráadásul ön is szívesen használja majd a visszajelzéseiket, hogy javítsa webhelyét, technikáit és ügyfélszolgálatát.

 

Használjon SEO kulcsszavakat a cikkeiben. Néha azok az emberek, akik egy bizonyos kifejezésre keresnek rá, nagyobb valószínűséggel vásárolják meg azt, amit elad. Ne vigye azonban túlzásba. Ha kulcsszavakkal tömi tele a cikkeit, az emberek számára természetellenesen fog olvasni, a keresőmotorok pókjai pedig potenciális spamként fogják büntetni.

 

Ismerje meg a cikk katalógus szabályait. Minden könyvtárnak megvannak a maga szabályai és beküldési kritériumai.

 

Semmilyen körülmények között ne plagizáljon. Nemcsak elutasítják a cikkét, de még a törvénnyel is bajba kerülhet. Teljesen rendben van, ha más forrásokat (például az internetet) használ cikkíráskor. Csak ne vegye át az információt, és ne másolja le szóról szóra.

 

Olvasson el minél többet, amennyit csak tud. Minden, amit elolvas, gyarapítja a tudását, így egyre könnyebb és könnyebb lesz újabb cikkeket írni. Az olvasás segít abban is, hogy új írásmódokat találjon, amelyek működhetnek az Ön számára. Ez pedig növeli a saját írásbeli készségeit.

 

Engedje meg, hogy más blogok is hozzáférjenek a cikkeihez. Vannak olyan bloggerek, akik mások által írt információkat tesznek fel a honlapjukra. Ha hozzáférést biztosít nekik a tartalmai egy részéhez, akkor idővel következetes expozíciót kap. Ez növelni fogja a rangsorolását a különböző keresőmotorokban.

 

Ha úgy találja, hogy a cikkei nagyon jó minőségűek, érdemes megfontolnia egy ebook létrehozását, és elajándékoznia azokat az olvasóinak. Csinálhat egy ajándéktárgyat, ami nagyobb forgalmat fog generálni. Ki ne szeretne nyerni valamit? Miközben megpróbálják megnyerni az e-könyvet, megnézik, mi mást tud még kínálni, és ez akár eladáshoz is vezethet.

 

Mivel biztos akar lenni abban, hogy a cikkei jól meg vannak írva, ha nem jó író, akkor érdemes megnézni, hogy felkérjen-e valakit, aki cikkeket írhat önnek. Szellemes és mégis informatív cikkekre van szüksége, hogy segítsen fenntartani az olvasók figyelmét, és egy profi író képes lenne ezt megtenni az Ön számára.

 

Tanult néhány új dolgot a cikkekkel való marketingről? Biztosak vagyunk benne, hogy igen! Senki sem tud mindent, amikor a cikkmarketingről van szó, és ezt észre kell vennie. Használja ki a cikk tippjeit, hogy a helyes úton maradjon, és sikeres legyen a vállalkozásával. Jó alapokkal a vállalkozása növekedni és bővülni fog.