Reputációkezelés 1x1 - Amit tudnia kell

Sokan szeretnének tudni a hírnévmenedzsmentről, de nem tudják, hol kezdjék. Ha ez úgy hangzik, mint valami, amibe bele szeretne vágni, akkor ez a cikk segít. Csak olvassa végig, és kap néhány nagyszerű tanácsot, hogy segítsünk önnek ebben a témában.

Az online jelenlétének növelése érdekében fontolja meg a közösségi média használatát. Az olyan oldalak, mint a Facebook, a Twitter és a LinkedIn segítenek üzleti jelenlétet építeni online és offline egyaránt. A közösségi média hatékony használatához rendszeresen posztolnia kell státuszokat. Amikor információkat tesz közzé egy közösségi médiaoldalon keresztül, használjon kulcsszavakat, és olyan információkat adjon olvasóinak, amelyekre valóban szükségük van.

Amikor a márkájáról szóló negatív online tartalmakkal kell foglalkoznia, a legjobb védekezés a jó támadás. Gondoskodjon arról, hogy sok pozitívum vegye körül márkáját, és ez valószínűleg elnyomja a negatívumokat. Minél több pozitív tartalom van, annál kisebb hatással lesznek a negatív megjegyzések.

Igyekezzen a lehető legjobban személyeskedni, amikor online van. A folyamatos tweetelés vagy frissítések közzététele nem sokat ér, ha nem kommunikál más módon a követőivel. Ha valaki kérdéseket tesz fel az oldalára a közösségi médiában, ügyeljenek arra, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljon rá. Ha valaki olyan kérdést tesz fel, amelyre nem tudja a választ, tájékoztassa a követőt, hogy megpróbálja megtalálni a választ.

Maradjon naprakész a szolgáltatásával vagy termékével kapcsolatos információkkal és hírekkel kapcsolatban. Ezzel segíthet ügyfeleinek, hogy tájékozottak maradjanak. Próbáljon meg naponta egy kis időt szentelni erre.

Próbálja meg magát beguglizni, hogy lássa, milyen információk jelennek meg Önről. Ha sok a negatív visszajelzés, akkor ezt felhasználhatja arra, hogy javítson magán. Abban az esetben, ha ellentmondásokat észlel, tegyen meg mindent, hogy kijavítsa azokat. Nem szeretné, ha bármilyen téves információ ártana a hírnevének.

Írjon cikkeket más oldalakon a jobb online üzleti hírnév érdekében. Ez sok embernek segíthet abban, hogy profinak lássák Önt. Cikkeit fejezze be nevével cégével és a weboldalára mutató linkkel. Az, hogy hol ír, függ a vállalkozása céljától, a szakterületéről és a célközönségétől. Igyekezzen a tartalmat a lehető legjobban illeszteni ezekhez a tételekhez.

Tartsa magánjellegű promóciós szolgáltatásait magánjellegűnek. Ez akkor fontos, ha egy rossz helyzetet próbál orvosolni. Ellenkező esetben az emberek kihasználhatják Önt.

Fordítson figyelmet arra, hogy vállalkozásának milyen hírneve van offline. Az offline hírneve utat fog törni az online világba. Ha a cégéről szóló negatív tartalom trenddé válik, tudnia kell, hogy miért. Bánjon jól minden ügyfelével és vásárlójával, és ösztönözze az elégedetteket, hogy hagyjanak pozitív értékelést az olyan oldalakon.

Vizsgálja meg jelenlegi ügyfeleit. Lehet, hogy vannak olyan ügyfelei, akiknek vannak olyan javaslatai, amelyek segíthetnek a vállalat építésében vagy a termékek javításában. Ezt többféleképpen is megteheti. Küldhet felmérést mindenkinek a levelezőlistáján, vagy egyszerűen elhelyezhet egy javaslatgyűjtő dobozt az üzletében.

Kapcsolódjon be a közösségébe. Az egyik legjobb módja annak, hogy erősítse cége hírnevét, ha jótékonykodik a közösségében. Ha időt szán arra, hogy visszaadjon a közösségének, jó reklámot kap, és emellett lehetőséget kap arra is, hogy sok olyan emberrel beszélgessen, akikkel egyébként soha nem jutna szóba.

Ha mindezekkel az információkkal végzett, és megtanulja, hogy a saját előnyére használja őket, akkor jól fog járni. A hírnévkezelés olyasmi, amiről gondoskodnia kell, ha az üzleti világban dolgozik. Ne késlekedjen, és kezdje el most ezt, hogy jól csinálja az egészet.

pritt ragasztó, kinyhai törlőkendő, szappan, elemlámpa, grillsütő, badacsony, bor, badacsony szállás

1. pritt ragasztó

2. konyhai törlőkendő

3. szappan

4. elemlámpa

5. grillsütő

6. badacsony

7. bor

8. badacsony szállás

pritt ragasztó, kinyhai törlőkendő, szappan, elemlámpa, grillsütő, badacsony, bor, badacsony szállás