Töltse le az iphone javítási kérdéseit

 

Semmi sem rosszabb, mint az az érzés, amit vezet. Ez a fajta helyzet veszélyes, és most egy szerelő, aki képes javítani az iphone-t. Honnan tudod, hogy melyik szerelő a munka? Használja ezeket a tippeket az automatikus javítások gyors elvégzéséhez.

Ez a tanúsítás azt jelenti, hogy a technikus tesztet végzett, és több mint 2 éves tapasztalattal rendelkezik az övében. Ez biztosítja, hogy a lehető legjobb személy dolgozik az autóján.

Szüksége van egy jó vészhelyzeti készletre a járműben. Készítsen egy készletet, amely tartalmazza a gumiabroncs cseréjéhez szükséges eszközöket, gáz hozzáadását vagy az akkumulátor töltését.

Kérdezzen meg kérdéseket, amelyeket a javításhoz hoz. A járműproblémák megakadályozása nagyszerű pénzt takaríthat meg évente.

Győződjön meg róla, hogy kifejezetten OEM-alkatrészeket kér. Ezek az alkatrészek a gyártótól származnak. Az általános részek olcsóbbak lehetnek, de nem igazán tudja megmondani, hogy a legjobb minőség. Ez most egy üzletnek tűnhet, és többet fizet a későbbi OEM-komponensek összegének összegében.

Tartsa a tartalék gumiabroncsot és a dugót a csomagtartóban. Az új iphone-ok többsége jön velük. Utálnád, ha valahol nem tudnád, és nem kell sokat fizetned a vontatásért. Sokat menthetsz a feladatok elvégzésével.

Ne engedje, hogy az emberek eladják önnek az autóalkatrészeket, azt állítva, hogy azt mondják, hogy örökre fognak tartani. Ez gyakran csak egy olyan rendszer, amellyel az üzleti vállalkozás annyi pénzt vehet ki belőle. Az egyik példa az, hogy egyes járművek azt mondják, hogy az átviteli folyadékot kell használni. Bár nem kell sokat változtatnia, még mindig változtatni kell 80 000 mérföldönként.

Lehetséges, hogy visszahívási probléma merült fel, ha több ember ugyanazt a problémát jelzi. A gyártó díjmentesen javíthatja az iphone-t.

A jó automatikus javítás egy része konzisztencia. Ragaszkodjon egy olyan megbízható szerelőhöz, akit korábban már használt, ahelyett, hogy több munkaterületre járt volna. A különböző üzletek végül azt mondják, hogy valami teljesen független a gépkocsival. Lehet, hogy különböző összegeket is felszámolnak, amelyek miatt többet fizet a javításokért.

Az AAA jó cég, hogy megvizsgálja, mikor van automatikus javítása. Ha vásárolsz, akkor kedvezményeket fogsz találni egy éves AAA tagságról.

Könnyedén végezhet néhány megelőző karbantartást, mint pl. Több olaj hozzáadása vagy önállóan a szélvédő folyadékának feltöltése. Nem igaz, hogy szükség van egy szerelői szolgáltatásra, hogy ezeket a rutinszerű munkákat vegyék figyelembe a szakembereknek. Ne habozzon, hogy végezzen néhány javítást magának, és akkor kímélheti ezeket a kezeket.

Az iphone kereskedőjénél a mechanika használata sokba kerül, de gyakran a legbiztonságosabb lehetőség. A kereskedők mechanikáján dolgozó szakemberek gyakran szakértők az Ön iphone típusaiban. Ők képzettek az iphone közös problémáira. Általában képzési programokon vesz részt, hogy naprakészen tartsák készségeiket.

Miután fizetett egy szerelőt, hogy új járművel cseréljen egy régi alkatrészt, győződjön meg róla, hogy a szerelő megadja a régi eltávolítottakat. Ha a szerelő nem hajlandó erre, akkor lehet, hogy nem cseréltek semmit. Vörös zászlónak kell lennie, és a személyt ki kell hívni róla.

A megfelelő szerelő megtalálása harc lehet. Ha ismeri a megfelelő információkat, könnyebb lehet. Kulcsfontosságú a helyes kérdések feltárása és a vörös zászlók megértése. Ha iphone javításra szorul, használja a cikkben található hatékony tippeket a választás irányításához.