Lehetséges, hogy megjavíthatja saját csöveit

Üdvözöljük a vízvezetékben és annak világában! A vízvezeték-szerelés számos speciális technikát, tudást és felszerelést foglal magában. Mivel a vízvezeték-szerelés személyes otthonfejlesztési munka lehet, nehéznek tűnik megtalálni azt, amely működhet az Ön számára. Olvassa el az alábbi cikkben néhány jó ötletet az induláshoz.

Kerülje a vízvezeték-problémákat! Ne állítsa le a WC-t! Néhány általános elem, amely megállítja a WC-t, a következők: játékok, haj, papírtörölközők, fogamzásgátló cikkek és női személyes termékek. Ne mossa le ezeket a tárgyakat a WC-vel - kivéve, ha az utasítások másként szólnak! Ezek megállíthatják a WC-jét - annyira, hogy semmi más nem működik - kivéve a vízvezeték-szerelő hívását!

Amint az időjárás kezd hidegni, vegyen részt minden szabadon lévő csőjében, szigetelve őket. Különös figyelmet kell fordítani a csúszási helyekben és a lakóhely külső falán található csövekre. E lépés megtételével biztosítható, hogy csövei továbbra is működnek télen.

Vízvezeték-projekt elindításakor, amelyet a csövekben lévő hangos zaj okoz, először ürítse ki a csöveket. Ez egyszerűen javíthat egy másik bölcs pazarló hatalmas munkát. Csak zárja be a fő vízvezetéket, és nyissa ki a ház egész felületét. Miután a víz megállt, kapcsolja be a vizet a fő forrásból, és ellenőrizze, hogy megszűnik-e a zaj.

Ellenőrizze, hogy a mosdók milyen jól öblítenek. Ha a fogantyúval kell játszani annak érdekében, hogy a víz folyamatosan ne folyjon, vagy ha öblítéshez többször le kell tartani, akkor a tartály egyes részeit ki kell váltania. Ez nem drága, és segíthet csökkenteni a havi vízszámláját. Ez azt is jelentheti, hogy elkerülheti az öblítőrendszer zavarát, amikor látogatói vannak!

A hideg téli időjárástól való befagyott és eltörő csövek olyan problémát jelentenek, amelyet senki sem akarja, ezért tervezze meg, hogy a külső csaptelepek és csövek fagyviszonyok ellen télen készüljenek. Ennek egyszerű módja az otthoni házban található (gyakran az alagsorban található) külső vízzáró szelep megtalálása. Kapcsolja ki a vízszelepet, hogy megállítsa a vízáramlást, majd nyissa ki a külső csaptelepeket, hogy kifolyjon a felgyülemlett víz. Ügyeljen arra, hogy a víz kifolyása után szorosan kapcsolja ki a külső csaptelepeket. Vegye be a tömlőket, amelyek kívül vannak, hogy ne repedjenek a hideg időjárástól.

Ha a ház kutak vizet használ és narancssárga vagy rózsaszín foltok vannak a kádban vagy a mosdóban, az a vízszint miatt van. A vízlágyító segítheti ezt a problémát, ezt pedig egy üzletben megvásárolhatja. Alternatív megoldásként felvehet valakit, aki kezeli.

A vízvezeték-szerelésben különféle technikák vannak, amelyekkel javíthatja és javíthatja a rendszert. A vízvezeték területe minden ház számára kínál valamit, de ami az egyik rendszer számára működik, lehet, hogy nem vonatkozik a másikra. Az ebben a cikkben szereplő tippeknek nagyszerű kiindulási pontot kellett volna adniuk a vízvezeték-rendszeréhez.