Hasznos tanácsok a következő lakásfelújítási projekthez

Az a vágy, hogy egy kényelmes és szép otthonban éljen, minden háztulajdonosban jellemző. Ez segít abban, hogy elégedett legyen az elvégzett felújításokkal. Ez a cikk elvezeti Önt otthona javításához.

Fesd ki az ajtóidat. Ha régi, elavult üreges ajtói vannak otthonában, azokat könnyen le lehet festeni, hogy fényesebbek és újszerűbbek legyenek. Egyszerűen vegye le őket a zsanérokról, dobja át néhány fűrészlóra a szabadban, és először gyorsan vigye rájuk az alapozót, majd a választott festékszínt.

Fontolja meg a tető cseréjét világosabb színű zsindelyre, vagy akár fehér cserepeket használjon. A világosabb tető csökkenti a tetőtér és a felső emeletek által elnyelt hőmennyiséget, kényelmesebbé teszi házát, és csökkenti a hűtéshez szükséges energiát a forró nyári hónapokban.

A texturált gipszkarton iszap technikák használatával vizuális részleteket generálhat és elrejtheti a hiányosságokat. Könnyen textúrálható a falak. Vigyen fel gipszkarton iszapot, és ecsettel vagy szivaccsal adjon hozzá némi textúrát az iszaphoz.

Ha a lakásfelújításról van szó, dönthet úgy, hogy nem telepít úszómedencét. Bár kívánatosak, jelentős összegekbe fog kerülni a fenntartása, és elrettentőnek bizonyulhat a jövőbeni vásárlók számára, akik nem akarják a szóváltást. Ez alól kivételt jelentene egy olyan otthon, ahol szinte várható egy uszoda, például Floridában vagy Arizonában.

Szőnyegezze be a fiókok alját, amelyben kéziszerszámait tárolja. Ezzel nem csak csendesebbé teszi az üzlethelyiséget, de megóvja értékes szerszámait is. Tartsa ezeket a szerszámokat rozsdamentesen úgy, hogy enyhén permetezze be a szőnyeget gépi olajjal, mielőtt a szerszámokat a fiókba helyezi.

Nagyobb munkák esetén forduljon szakemberhez. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy tudja, mit csinál, akkor is profitálhat a területen szerzett szakember tapasztalatából. Egy szakember gyakrabban végezte el a munkát, mint Ön, és segíthet a kellékanyagok megtalálásában, a munka gyorsabb elvégzésében és a problémák elhárításában.

A matricák nagyszerűen javítják az unalmas bútorokat és készülékeket; levenni őket, az egy másik történet. Ha nincs ötlete, hogyan távolítsa el a régi matricákat a felületekről, a következő tipp biztosan segít. Fújja be az eltávolítani kívánt matricákat WD-40 spray-vel. Próbálja meg felemelni a széleit, hogy a folyadék alá kerüljön. Hagyja állni az oldatban egy-két percig, majd óvatosan kaparja le a matricát egy régi hitelkártyával vagy egy műanyag késsel.

Különös körültekintéssel járjon el a duguláseltávolító kiválasztásakor. A tisztítószereket másképp készítik, egyesek túl kemények. Ne használjon kikristályosodott lefolyótisztítókat, mert ezek ráakadhatnak a csövekre, és súlyosan károsíthatják azokat. Győződjön meg arról, hogy a választott lefolyótisztító nem befolyásolja negatívan a szeptikus tartályt.

Ha azt veszi észre, hogy a gipszkartonon nagy repedések keletkeznek, itt az ideje, hogy végezzen néhány praktikus munkát. A repedések kijavítása nem kerül sok pénzbe, falai pedig frissek és újszerűek lesznek. Ha kijavítja a repedéseket, az otthona értéke és az iránta érzett büszkeség emelkedni fog.

Az állandóan zárt ajtók miatt a folyosó vagy a folyosó nem hívogatónak és kényelmetlenül szűknek tűnhet. Cserélje le tömör ajtóját egy francia ajtóra, amely egy sor átlátszó üveglappal rendelkezik, amelyet fa keretez. Ha aggódik a magánélet védelmében, válasszon áttetsző üveget vagy ragasztót, hogy az üvegnek "fagyott" megjelenést adjon. A Home Depot és a Lowe's öntapadó ablakfóliákat szállít húsz dollár alatt.

Szánjon időt az imént olvasott tippek használatára. Állítsa össze jegyzeteit, vásároljon felszerelést és kellékeket, és készüljön fel valódi cselekvésre! Az eredmények miatt a kemény munka megéri az erőfeszítést.