Gázszerelés saját magunk által Budapesten?

Manapság sajnálatos módon nagy divatja van annak, hogy az embert hülyének nézik, példának okáért, amikor a mikrohullámú sütő használati utasítására ráírják (mondjuk sajnos nem teljesen alaptalanul), hogy ölebünket fürdetés után ne a sütőben szárítsuk, vagy mondjuk némi túlzással, a kenyérszeletelést szakemberrel végeztessük. No de kérem, azért ennyire hülyék azért nem vagyunk, tudunk kenyeret szeletelni.

Gázszerelés Budapest

Viszont vannak dolgok ezekkel ellentétben, amikről nem kell feltételeznünk, hogy mi magunk is eltudjuk végezni, ilyen például a házban a lift szerelés, vagy az sem feltétlen okos gondolat, hogy mi magunk is megtudjuk oldani a gázszerelést Budapesten. Van egy olyan hölgy ismerősöm, aki a kislányával él egy bérelt házban, sajnos olyan anyagi nehézségei támadtak, hogy két hónapig nem tudta fizetni a rezsit és a lakbért.

Összességében ez is nagyon kellemetlen szituáció volt számukra, de sajnos még az is nehezítette a helyzetüket, hogy az ingatlan tulajdonosa, egy nap a három gázkonvektorból, kettőt leszerelt, és azokat elvitte (szerencsére azért annyi a védelmére szolgál, hogy a kislány szobájában nem szerelte le gázkonvektort), miközben az idő egyre hűvösebbre fordult.

Megfelelő gázszerelés Budapesten.

De az egész történetnek nem is ez a furcsa megtorlás a légyege, ha nem az, ami ezek után következett. Az történt ugyan is, hogy miután ennek az ismerősömnek rendeződtek az anyagi gondjai, és a hátralékait megfizette, a tulaj a leszerelt gázkonvektorokat visszahozta és a helyükre rakta megfelelő gázszerelő segítséggel. Aztán ezt követően az éjszaka közepén az ismerősöm szokatlan fejfájásra ébredt, ami számára azért is furcsa volt, mert gyakorlatilag előzőekben sosem fájt a feje, főként nem az éjszaka közepén.

Felkelt és azt gondolta, ha eszik valamit az éjszaka közepén, (ami egyébként is szokása volt) akkor talán jobban lesz. Pár falat után jobban is lett, ezek után vissza ment lefeküdni, de sajnos továbbra sem tudott elaludni, mert újból elhatalmasodott rajta a fejfájás. Nofene…mi lehet a gond, újból kiment a konyhába, most viszont fogyasztott egy kis gyümölcslevet, amitől ismét jobban lett, elmúlt a fejfájása. Mikor ezek után ismét visszatért a szobába, tűnt fel csak neki, hogy mennyivel jobb és frissebb levegő volt a konyhában.

De hát a szobában sem volt semmiféle kellemetlen szag. Akkor mitől van az, hogy mégis úgy érzi, hogy ott kellemetlen a levegő, lehetséges volna, hogy valamiféle szagtalan dologtól volna? Miféle színtelen, szagtalan dolog lehet az, amitől fáj a feje? A gondolatok csak egyre cikáztak a fejében és próbálta az általános iskolai tanulmányait felidézni… Majd egyszer csak fejéhez kapott: Atya ég! Szé-monoxid lehet!

Abban a pillanatban kitárta az ablakokat, kiszellőztetett, a fűtést lekapcsolta és az Arany Oldalakban a gázszerelés címszó alatt telefonszámokat keresve várta meg a reggelt a konyhában. Talált is egy a kerületben lévő szerelőt, akit reggel azonnal fel is hívott. A szakember rövid időn belül meg is érkezett, és elhárította a probléma forrását. Valamint még hagyott ott egy szénmonoxid jelző készüléket, amelyet szerencsére a lakástulajdonos meg is térített neki.

                    Lehet közhely, de a gázszerelés nem játék!

Fűtésszerelés Budapesten partner:

Fűtésszerelés Budapest