A fitness kulcs a hosszú élethez, ezek a tippek segítenek Neked

Nincs ok arra, hogy meg kell félek, amikor a szó fitness. A múltbeli hibák miatt emlékeztethet a "fitness" szóra. Az alábbi cikk célja, hogy segítsen neked néhány tippet arról, hogyan kell ezt megtenni.

Légy kreatív a gondolkodásod során, amikor megtervezi az új fitness-rutinodat. Számos olyan rendszert alkalmaznak, amelyek nem tartalmazzák a tornaterem tagságát, és nem futnak, amíg a lábad megsérül. Olyan dolgot kell tennie, amellyel tetszés szerint választott bármelyik gyakorlatot választja, hogy elkötelezze magát magára.

Erős combok fontosak a térd sérülések megelőzésére. A tüskésfülkék mögött húzódó szalagok gyakoriak a sport és más fizikai tevékenységek által okozott sérülések miatt. Ezeket a lábak kiterjesztéseivel és a lábszárakkal végezheti el.

Fenntartja a napi gyakorlatot. Tudod még nyomon követni, hogy mi a napi időjárás. Ez lehetővé teszi, hogy tükrözze mindazokat, amelyek érintik a napot. Ha úgy dönt, hogy nem gyakorolja a napot, írjon jegyzetet, amely elmagyarázza, miért.

Hajlítsa a csigákat minden egyes tetején, amikor felemeli súlyát a fejed fölött. Ez meg fogja adni a nadrágodat, és biztonságosabb sérülést okozhat. Ez biztosítja a gerincét, amikor felemeli a súlyokat.

Ez segít a reggelről a jobb lábon elindítani, és egészséges edzésmódokat hoz létre.

Sok embernek érzést kell éreznie és látnia kell az eredményeket, miközben folytatják a testsúlycsökkentésüket. Próbáld fárasztó ruhát viselni, ahelyett, hogy a méretarányra támaszkodnék. A test változásait könnyedén megoszthatod azzal, hogy hetente egyszer megpróbálod ezeket a ruhákat arra, hogy mennyire nem halsz meg többet.

A cipőt megfelelően kell használni. Próbálj meg edzőcipőt vásárolni azon a napon, amikor a lábad elterjedt. Legalább fél hüvelyk kell lennie a nagy lábujj és a cipő között. Győződjön meg róla, hogy az ujjait az új cipőben átgördítheti.

A fitnesz több mint fizikai előnyök. A rendszeres testmozgás is segíthet érzelmileg jobban érzi magát. A kidolgozás endorfint eredményez, ami eufória érzetet teremt. Akkor is jobb az önbecsülés és a bizalom, amikor dolgozik. Ön alapvetően csak néhány edzés, távol a boldogságtól.

Sokan azt gondolják, hogy a hasi izmok munkáját minden nap meg kell dolgozni. Ez valójában nem a legjobb dolog az izomcsoport számára. Az abszolútnak rendszeres időközönként kell nyugodnia. Arra kell törekednie, hogy abszolút pihenőidőt biztosítson az edzések között.

Ezáltal valóban megjelenik a foglalkozások, szemben a későbbi kifizetéssel. Ennek az az oka, hogy már megfordítottad a nehezen megkeresett készpénzt. Szeretne megkapni, amit követni fog.

Próbáld ki az izmaidat, amit pihentesz a készletek között. 20 másodpercig húzódjon. Sok bizonyíték van ott, hogy a húzódó szettek húzódnak 20% -kal. A nyújtás csökkenti a sérülés esélyét is.

Meg kell tudnia változtatni a legtöbb negatív érzéseit kapcsolatos fogyás és a fitness, de megtanulják a technikákat ebben a cikkben. Nem csak hosszabb ideig élsz, hanem magasabb színvonalú, boldogabb életet élsz.